Tea Time | Mona Lagerstedtin kertomus
16015
single,single-post,postid-16015,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Mona Lagerstedtin kertomus

27 Jul Mona Lagerstedtin kertomus

Ounasloman mökkikylä on tapahtumapaikkana omalle ensikokemukselleni TeaTimesta. Olin töiden kautta kuullut TeaTimesta ja se kuulosti mielenkintoiselta tavalta tutustua uusiin ihmisiin. Samalla voisin oppia lisää toisista kulttuureista ja ehkä jopa saada uusia ystäviä. Liityin mukaan vieraaksi, koska halusin ensin tutustua TeaTimeen, mutta voi olla, että jatkossa toimin myös järjestäjänä.

isamonaphilipEnsikokemukseni TeaTimesta oli fantastinen. Sovin tapaamisesta muutaman uuden ystävän kanssa Vaasassa ja päätimme järjestää aivan erityisen teehetken. Matkustimme Suomen Lappiin juhannuksena ja nautimme teestä viihtyisässä mökissä. Samalla suunnittelimme seuraavan päivän matkaamme Norjan Nordkapiin ja vietimme yhdessä mukavan juhannusaaton. Tutustuin iranilaiseen henkilöön ja keskustelimme suomalaisista, kenialaisista ja iranilaisista perinteistä ja melko pitkään myös eri kulttuurien eroista. Opin monia asioita joista minulla ei ollut aavistustakaan. Minusta on mahtavaa oppia asioita muista kulttuureista, joten mielestäni TeaTime sopii minulle täydellisesti. Suosittelen todellakin palvelua sinulle, joka suunnittelet ryhtyväsi järjestäjäksi tai ilmoittautuvasi vieraaksi! Oli todella hieno kokemus ja odotan innolla seuraavaa TeaTime-tapaamista. :)

Mona Lagerstedt

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.