Tea Time | Mona Lagerstedts berättelse
16016
single,single-post,postid-16016,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Mona Lagerstedts berättelse

27 Jul Mona Lagerstedts berättelse

Min erfarenhet av TeaTime utspelar sig i  Ounasloma stugby i Enontekis i finska Lappland. Det var via jobbet som jag hörde om TeaTime och jag tyckte det lät intressant att träffa nya människor, och kanske få nya vänner och lära mig om andra kulturer. Så, jag gick med som en gäst. Kanske går jag med som en värd senare men jag ville pröva på först och se hur det är.

isamonaphilipMin första upplevelse av TeaTime var fantastisk. Jag stämde träff med några nya vänner i Vasa och vi beslöt oss för att hålla en speciell testund. Vi reste till finska Lappland på midsommaren och njöt av teet i en trevlig stuga. Samtidigt planerade vi vidare på vår resa mot Nordkap i Norge nästa dag och hade en trevlig midsommarafton tillsammans. Jag lärde känna en person från Iran och vi diskuterade traditionerna i Finland, Kenya och Iran och en hel del om kulturella skillnader. Jag fick lära mig många saker som jag inte hade en aning om tidigare och jag älskar verkligen att lära mig om andra kulturer så jag antar att TeaTime är en perfekt grej för mig. Jag rekommenderar verkligen tjänsten till dig som funderar på att gå med som gäst eller värd! Det var en jättefin upplevelse och jag väntar ivrigt på nästa TeaTime-tillfälle. :)

Mona Lagerstedt

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.