Tea Time | Om TeaTime
15452
page,page-id-15452,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Om TeaTime

k

TeaTime

Där lokala möter globala

”Connecting People” var mottot för ett välkänt finskt telekommunikationsbolag. Det är på sätt och vis också vårt motto, minus de digitala grunkorna och plus enkla och genuina möten. I vårt land bor människor från världens alla hörn, de jobbar, bor, studerar tillsammans men utan att egentligen känna varandra. Visst är det synd?

 

Nu har du en möjlighet att lära känna dina grannar över en kopp kaffe eller te, och på så sätt välkomna dem till oss. TeaTime är ett sätt att bygga broar mellan kulturer, att se att alla kulturer är delar av en stor, enhetlig värld. Det är ett sätt att komma förbi fördomar och få nya vänner.

 

Lokala ortsbor och globala personer med annan kulturell bakgrund kan träffas över en kopp kaffe eller te via TeaTime. Genuina möten som gör skillnad uppstår genom att bjuda hem varandra och njuta av en kopp kaffe eller te i vardagen. På så sätt byggs broar mellan kulturer och människor. Ett tuaregiskt ordspråk lyder ”Du behöver tre saker för att tillverka te: tid, glöd och vänner.”

 

Så hur fungerar det? Lätt som en plätt.

1. Gå med genom att registrera dig.
2. Skapa en kaffestund och bjud in människor.
3. Bekräfta och ha så trevligt!

14

Värdar

29

Gäster

18

TeaTime stunder

k

Möt vårt lag

Anas Ashfaq
Anas Ashfaq
susanne
Susanne Hägglund
jocki
Joachim Majors