Tea Time | Tutustu
15451
page,page-id-15451,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Tutustu

k

TeaTime

Täällä Paikallinen Kohtaa Kansainvälisen

”Connecting People” oli tunnetun suomalaisen telekommunikaatioyrityksen tunnuslause. Se on tavallaan myös meidän mottomme, poislukien kaikki tekniset vempaimet ja yhdistettynä mutkattomiin ja aitoihin kohtaamisiin. Maassamme asuu ihmisiä kaikista maailman kolkista. He työskentelevät ja opiskelevat yhdessä kuitenkaan oikeastaan tuntematta toisiaan. Eikö olekin harmillista?

 

Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua naapureihin kahvin tai teen äärellä ja tällä tavoin toivottaa heidät tervetulleiksi. TeaTime on tapa rakentaa siltoja kulttuurien välille ja osoittaa, että olemme kaikki osa suurta yhtenäistä maailmaa. Se on keino hälventää ennakkoluuloja ja saada uusia ystäviä.

 

Paikalliset asukkaat ja henkilöt joilla on erilainen kulttuuritausta voivat TeaTimen kautta tavata toisiaan kahvin tai teen äärellä. Aitoja, merkityksellisiä kohtaamisia syntyy, kun kutsumme vieraita kotiimme ja nautimme yhdessä arjen kahvi- tai teehetkestä. Tällä tavoin rakennamme siltoja kulttuurien ja ihmisten välille. Tuaregiläisen sananlaskun mukaan “Tarvitset kolme asiaa teen valmistamiseen: aikaa, hiilloksen ja ystäviä”

 

Kuinka se toimii? Se on helppoa.

1. Rekisteröidy liittyäksesi mukaan.
2. Luo kahvihetki ja kutsu muita mukaan.
3. Vahvista ja viihdy!

14

Emäntää

29

Vierasta

18

TeaTime-tapaamista

k

TeaTime -tiimi

Anas Ashfaq
Anas Ashfaq
susanne
Susanne Hägglund
jocki
Joachim Majors